Ibland vill man bara försvinna, en bok om Dogge Doggelito

Vad vet vi om Dogge Doggelito? Vi känner honom nog bäst som en huvudmedlem av det Svenska förortsbandet Latin Kings. Deras första platta ”Välkommen till förorten” bjöd in oss alla till Alby och lilla Norra Botkyrka kommun.

Nu kommer Dogge Doggelito inte bara att vara känd som artist och berättare genom Latin Kings utförliga texter, som gjort oss kunniga, gett oss kännedom om svenska förorternas segregering och till följden av detta stölder, drogmissbruk, illegalt vapeninnehav och våld. Nu kan vi läsa om Dogge Doggelito i Kim Veerabuthroo Nordberg´s bok ”Ibland vill man bara försvinna”

För alla de som gillar böcker om det Svenska samhället, och de problem som uppstår med invandring, i olika människoödens perspektiv så kommer denna bok som ett brev på posten. Ingen som läser denna bok kommer att lämnas oberörd av det som berättas, och historien och Dogge Doggelito kommer att göra honom känd för en bredare massa av det Svenska folket än de som bara lyssnade på Latin Kings och deras musik.

Detta är Dogge Doggelito

Dogge Doggelito, eller Douglas León som är hans riktiga namn, är en av grundarna av en av Sveriges bästa och mest populära rap-grupper ”Latin Kings”. Kanske den största. Han är föreläsare, författare och artist. Han kan beskrivas kort som en kaxig Indiansk Viking, född och fortfarande levande och trogen till Botkyrka Kommun, Sverige.

Han är egentligen en trevlig prick med två stycken döttrar vid namn, Bianca och Angelica. Född den 24 juli i Botkyrka Kommun. Helt enkelt en helsvensk invandrare som tagit bort gardinen och talat öppet om vad som händer i den Svenska segregationens förorter.

I boken kan du läsa allt det du vill veta och inte redan visste om denna svenska rikskändis. Boken hittar du enkelt på Adlibris genom att följa denna länk.