Nu finns det trailer ute för den nya Star Wars filmen

Vi har just kikat på trailern till den nya Star Wars filmen, ”Star Wars: The Force Awakens”, och längtar naturligtvis till att få se hela filmen. Dock får vi vänta ett bra tag till på detta, då filmen är planerad att släppas först den 18:e december 2015.

Trailern kan ses på Youtube, genom att klicka här. Dock lämnar denna trailer väldigt mycket mera att önska, då det inte ger rättvisa till någon form av innehåll i den kommande filmen. En sak vi kan se är att kampen mellan den mörka och den ljusa sidan fortsätter. Något annat hade vi ju inte förväntat oss, och vill heller inte se någon förändring på. Det är ju just därför vi har lärt oss att älska dessa filmer.

Vad vi också kan se är att det inte kommer att sparas på effekter, och att ljus och bild verkar bli enormt bra.

Star Wars serien är enormt populär, och har varit med sedan den första filmen 1977. Återigen får vi se den första filmens skådespelare fortsätta kampen mot det mörka och onda i den sjunde filmen i Star Wars serien. Vi kommer säkerligen också att få se mycket nytt och effektfullt som får oss att vilja se denna film om och om igen, precis som med de tidigare storslagna filmerna.

Star Wars: The Force Awakens, fortsätter Star Wars sagan om vad som händer och sker efter den tredje filmen i serien eftersom denna film serie består av två stycken trilogier och i film fyra till sex gick tillbaka till tiden innan de tre första i serien.

Denna gång utspelas handlingen 30 år efter Star Wars: Return of the Jedi, och är en fortsättning av Star Wars sagan skapad av George Lucas. Förväntningarna är stora inför Star Wars: The Force Awakens. Kommer dessa förväntningar att infrias? Det får vi vänta och se. Svaret har om cirka ett år.