Wired, ett digitalt magasin på nätet

Wired är ett digitalt magasin på nätet, men kan även prenumereras på i tryckt version för den som vill ha sitt senaste magasin av Wired liggandes vid sängkanten eller favoritfåtöljen. Just nu får alla som prenumererar på Wired i tryckt form en gratis t-shirt samt tillgång till Wired på nätet via digital access.

Wired. För dig som vill ha koll på allt det senaste

För en del människor är det viktigt att ha koll på allt nytt som händer, sker och tillverkas. För andra så är det ett visst område som intresserar speciellt mycket. Sedan så finns det de som bara vill ha engagerande och intressant läsning i faktaform.

Wired är ett magasin som har just allt det, och passar precis vilken läsare som helst. I Wired kan du läsa om alla nya, och alla förändringar i datavärlden rörande program eller hårdvara. Du kan även hitta information som är av forskningsmässig karaktär, vilka plan eller vapen som används av världens största krigsmakter. Du kan även läsa om olika tävlingar som sker, och andra knasiga och uppseendeväckande händelser om precis allting.

Wired magazine är, på nätet, uppdelat i olika kategorier för att vara enkelt sökbart för de som är intresserade av speciella ämnen. Dessa ämnen varierar mellan nya prylar, forskning, underhållning och film, affärer, säkerhet, design och olika åsikter. Wired magazine är precis fullproppat med information och nyheter om precis allt.

För att kika på ett smakprov av vad Wired har att erbjuda så kan du enkelt komma till deras nätversion här. För den som tycket att detta verkar vara ett bra alternativ till olika informations och nyhetsmagasin så är det även möjligt att prenumerera. Detta kan göras antingen i tryckt form, eller enbart ett abonnemang på nätet. Detta gör du enkelt här.